MOBILE HEADER

Meny
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation
SELECT LANGUAGE
 

Utbildningar

 
Överenskommelsen erbjuder flera intressanta utbildningar inom de områden vi verkar.

Överenskommelsens kansli erbjuder skräddarsydda utbildningar som är anpassade efter både förutsättningar och de teman som lokala och regionala aktörer anser vara relevanta. Utbildningar har vi inom följande områden:

Spelledare till Komma överens

2015 lanserades spelet Komma överens. Spelet syftar till att skapa nya samarbeten för att lösa gemensamma utmaningar. Genom att byta roller arbetar spelarna tillsammans för att knyta nya kontakter, hitta samarbeten och analysera vilka parter som behövs för att göra idéer till verklighet. Vi utbildar spelledare genom att spela Komma överens på plats och ge tips om hur ett speltillfälle kan läggas upp.

Processledarutbildning

Kansliet kan bistå med utbildning av processledare till den lokala eller regionala dialogprocessen. Utbildningen är helt gratis och kan vara ett utmärkt sätt att få igång en dialogprocess med hjälp av en utomstående person med erfarenhet av andra överenskommelser.

Introduktion till metodhandbok

2015 lanserade Överenskommelsens kansli ett metodstöd för processledare. Detta metodstöd är en handbok med praktiska tips och med dokumenterade erfarenheter från lokala och regionala processer. Kansliet erbjuder en introduktionsworkshop där metodboken introduceras och några av utmaningarna levandegörs på plats, i syfte att reflektera över den egna processen.

Tipsa en vän
Publicerad 2014-09-25.

Har du frågor om denna text går det bra att kontakta

info@overenskommelsen.se