MOBILE HEADER

Meny
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation
SELECT LANGUAGE
 

Metodstöd

 
Att inleda en dialogprocess är inte alltid så lätt. Ofta vill parterna väldigt mycket och ibland kanske olika saker. Överenskommelsen kan också kännas otydlig. För att göra dialogprocessen mer konkret finns ett metodstöd - Guide till en överenskommelse.

Lokala och regionala överenskommelser kan se ut på en rad olika sätt. Som involverad i dialogprocesser är det inte alltid klart vad som är nästa steg i arbetet.untitledx Det är i första hand lokala och regionala processledare som är målgruppen för detta metodstöd, i syfte att ge handfasta tips och inspiration kring frågor om vad som kännetecknar och ligger bakom lyckade överenskommelser. Andra som är intresserade kan dock använda metodstödet till att få en inblick i de utmaningar som processledare möter ute på fältet.

Materialet har ett litet format för att det ska vara lätta att ha med i många olika sammanhang och innehåller flera illustrationer.

Metodstödet Guide till en överenskommelse är ett levande dokument och kommer att uppdateras i olika versioner. Beställ materialet här eller ladda ner den via den här länken.

Tipsa en vän
Publicerad 2014-07-28.

Har du frågor om denna text går det bra att kontakta

info@overenskommelsen.se