MOBILE HEADER

Meny
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation
SELECT LANGUAGE
 

Program klart för konferensen den 8 november

 
Goda exempel, en föreläsning om social innovation och möjlighet att skräddarsy sitt eget program. Konferensen den 8 november bjuder på en rad intressanta programpunkter för både idéburna och offentliga deltagare.

Den 8 november samlas representanter från offentliga och idéburna organisationer för att delta vid årets nationella konferens Långsiktig samverkan - så skapas hållbara relationer. Kattis Ahlström, moderator för dagen, kommer att leda deltagarna genom programmet.

Innehållet kommer att vara utformat för att passa deltagare från Örebro, och också andra delar av landet. Med hjälp av valbara seminarier finns det också goda möjligheter att skräddarsy sitt eget program. Bland talarna återfinns ledande politiker, civilsamhällesaktörer och experter inom sina respektive områden.

Årets nationella konferens är ett samarrangemang mellan Överenskommelsen, Örebro Föreningsråd, Region Örebro län och Örebro kommun som kommer att bjuda på en rad goda exempel på fungerande samverkan. För en utförligare inbjudan som kan spridas vidare, se här.

Datum: 8 november 2017
Tid: 10.00-16.45 (registrering från klockan 09.00)
Plats: Conventum konferens, Olof Palmes torg 1, Örebro
Anmälan: Sker via denna länk senast 31 oktober

Deltagandet är gratis, anmälda deltagare som uteblir debiteras med en avgift på 500 kronor. Avanmälan senast den 6 november. Idéburna deltagare får en reseersättning på 500 kronor mot uppvisat kvitto.

 

Tipsa en vän
Publicerad 2017-10-05.

Har du frågor om denna text går det bra att kontakta

info@overenskommelsen.se