MOBILE HEADER

Meny
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation
SELECT LANGUAGE
 

Nyhetsbrev september

 
Ett seminarium med en lansering av den nya tematiska studien, ett mingel och en nationell konferens i Örebro. Hösten bjuder på en rad intressanta arrangemang inom ramen för Överenskommelsen.

Seminarium och lansering av den tematiska studien (OBS! INSTÄLLT!)
 
Årets tematiska studie lanseras den 18 oktober i samband med ett Morgonforum-seminarium på ABF-huset i Stockholm. Utifrån studien Långsiktig samverkan i praktiken - erfarenheter från överenskommelser presenteras två fall, från Västerås och Trelleborgs kommun, som beskrivs närmare i syfte att förklara hur samverkan fungerar under akuta humanitära situationer. Med hjälp av konkreta exempel diskuteras hur samverkan kan bli långsiktigt och hållbart.

Kaffe och smörgås serveras från klockan 08.00 och seminariet börjar 08.30. Anmälan sker via denna länk.

Årlig konferens i Örebro 8 november
Den 8 november arrangeras konferensen Långsiktig samverkan - så skapas hållbara relationer i Örebro. Bland de ämnen som kommer att beröras under dagen återfinns idéburen innovation, Agenda 2030 och dess hållbarhetsmål i en lokal och regional kontext och inte minst ett flertal exempel på lyckad samverkan. Konferensen arrangeras av Överenskommelsen, Örebro Föreningsråd, Örebro kommun och Region Örebro län.

Programmet för konferensen meddelas inom kort. Då mer hälften av platserna redan är fyllda rekommenderas alla intresserade att anmäla sig så snart som möjligt.

Mingel inför konferensen i Örebro
Den 7 november, kvällen före den nationella konferensen, arrangeras också ett öppet hus och mingel på Föreningarnas hus i Örebro. Arrangemanget är gratis och öppet för allmänheten. På plats får alla besökare som vill en rundvandring över en bit mat och dryck. Minglet börjar klockan 17.00 och anmälan görs här.

Notera även att…
… kansliet nu har fullbordat sin flytt från Bellmansgatan. Numera delar kansliet lokaler med Folkbildningsrådet på Rosenlundsgatan 50, vilket också är besöksadressen medan vår postadress nu är Box 38074, 100 64 Stockholm.

Tipsa en vän
Publicerad 2017-09-29.

Har du frågor om denna text går det bra att kontakta

info@overenskommelsen.se