MOBILE HEADER

Meny
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation
SELECT LANGUAGE
 

Morgonforum om idéburen innovation

 
Överenskommelsens sista seminarium för året anordnas den 22 november och utforskar begreppet idéburen innovation och vad det egentligen kan bidra till ifråga om att möta samhällsutmaningar.

Den 22 november arrangerar Överenskommelsen och Forum Morgonforum-seminariet Idéburen innovation - återerövring av ett begrepp som utforskar vad idéburen innovation är och varför begreppet innovation så sällan förknippas med civilsamhället.

Den idéburna sektorn är känd för sina nytänkande verksamheter och arbetssätt, men det omtalas sällan i termer av innovation på grund av begreppets tekniska och kommersiella prägel. Idéburen innovation, vad är det och hur kan det förändra världen? Hur kan den idéburna innovationen synliggöras?

Varmt välkomna till ett seminarium på ABF-huset i Stockholm som bjuder på en föreläsning av Malin Lindberg, biträdande professor vid Luleå tekniska universitet, och Cecilia Nahnfeldt, forskningschef Svenska kyrkan. Därefter följer kommentarer från Jens Sjöström, landstingsråd Stockholms län), och Ayda Moayedzadeh, integrationsstrateg).

Kaffe och smörgås serveras från 08.00 och seminariet börjar 08.30. På plats får alla deltagare ett exemplar av boken Idéburen innovation - nyskapande lösning på organisatoriska och samhälleliga behov.

Anmälan sker via denna länk.

Tipsa en vän
Publicerad 2017-11-15.

Har du frågor om denna text går det bra att kontakta

info@overenskommelsen.se