MOBILE HEADER

Meny
Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation
SELECT LANGUAGE
 

Inbjudan: nationell konferens 8 november

 
Årets nationella konferens är ett samarrangemang mellan Överenskommelsen, Örebro Föreningsråd, Region Örebro län och Örebro kommun som kommer att bjuda på en rad goda exempel på fungerande samverkan.

Bland de ämnen som kommer att beröras under dagen återfinns idéburen innovation och Agenda 2030. Under dagen presenteras även ett flertal fall i syfte att visa på vilka förutsättningar som krävs för att samverkan mellan offentliga och idéburna aktörer ska fungera över tid.

Innehållet kommer att vara utformat för att passa deltagare från Örebro, och också andra delar av landet. Bland talarna återfinns ledande politiker, civilsamhällesaktörer och experter inom sina respektive områden.

Programmet meddelas senare, men med ett begränsat antal platser vill vi uppmana er att anmäla er till konferensen redan nu för att inte missa en av årets mest spännande mötesplatser för idéburna och offentliga aktörer.

För en utförligare inbjudan som kan spridas vidare, se här.

Datum: 8 november 2017
Tid: 10.00-16.45
Plats: Conventum konferens, Olof Palmes torg 1, Örebro
Anmälan: Sker via denna länk senast 31 oktober

Deltagandet är gratis, anmälda deltagare som uteblir debiteras med en avgift på 500 kronor. Avanmälan senast den 6 november. Idéburna deltagare får en reseersättning på 500 kronor mot uppvisat kvitto.

Tipsa en vän
Publicerad 2017-09-12.

Har du frågor om denna text går det bra att kontakta

info@overenskommelsen.se